Tijdloze poorten

Houd u niet van een uitgesproken ontwerp? Voor u geen strakke lijnen of allerlei franjes? Bekijk dan onze gerealiseerde tijdloze poorten. We houden de poort rustig door te werken met basiskleuren en weg te blijven van smeedwerk onderdelen. Voor een degelijke poort welke decennialang mee gaat maar toch zijn unieke uitstraling houd, kiest u een tijdloze poort. Wij adviseren u bij uw tijdloze poort graag, maak daarom gerust een afspraak.

 • Buitengewone ontwerpen

  Buitengewone ontwerpen

  U heeft een idee! Zo moet uw poort worden. Wij vertalen dit graag naar een buitengewoon ontwerp. Met pen en papier, 2D of 3D? We gaan altijd voor een zo goed mogelijk beeld.

 • Veluwse kwaliteit

  Veluwse kwaliteit

  Wat we ook bouwen, het is betrouwbaar. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel materiaalkennis en weten we welke automatisering we moeten toepassen op uw poort.

 • Afspraak is afspraak

  Afspraak is afspraak

  We zijn helder in onze werkwijze. Wanneer het ontwerp van uw poort definitief is spreken we samen de plaatstingsdata af. Daar kunt u ons aan houden.

Afbeelding Persoon

''Voor een degelijke poort welke decennialang mee gaat maar toch zijn unieke uitstraling houd, kiest u een tijdloze poort''

Henk Weet alles over poorten

Vraag ons magazine gratis aan!

Magazine aanvragen

Het visite kaartje van uw woning

Een inrijpoort is het visite kaartje van uw woning, met een tijdloze poort maakt u gegarandeerd indruk op iedere bezoeker. Maak een keuze uit onze veelzijdige selectie of ga voor een geheel nieuw ontwerp met een draaipoort of schuifpoort op maat. Houd u van een tijdloze uitstraling? Wij helpen u graag met een inrijpoort, een stijlvolle intree passend bij het design van uw woning. 

Automatisering

Voor het automatiseren van uw poort bent u bij Degelijk Buitenleven aan het goede adres. We maken altijd gebruik van hedendaagse technologie, die zo lang mogelijk meegaat. Voor uw tijdloze poort op maat bieden wij talloze opties op het gebied van automatisering, veiligheid en bedieningsgemak. Wij hebben een voorkeur voor ondergrondse automatisering deze blijft grotendeels buiten het zicht. Voor het ontvangen van bezoekers kunt u kiezen voor een codepaneel, videofoon of een intercomsysteem welke te bedienen is middels een mobiele telefoon. Wilt u meer informatie over de automatisering van uw poort? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van een keuze.

Behandeling van uw tijdloze poort 

Alle poorten van Degelijk Buitenleven worden vakkundig door onze specialisten gemaakt, waarbij ambachtelijk handwerk een grote rol speelt. Onze tijdloze poorten worden roestwerend behandeld door het te galvaniseren (volbad verzinkt). Daarna worden onze moderne inrijpoorten tweemaal gepoedercoat (primerlaag en polyester deklaag) in de door u gewenste RAL-kleur. Door deze behandelingen zijn onze tijdloze inrijpoorten geheel onderhoudsvrij en blijven deze in top conditie.

Maatwerk bij Degelijk Buitenleven 

De inrijpoorten van Degelijk Buitenleven zijn exclusief maatwerk. Stuk voor stuk creaties die bepalend zijn voor een unieke uitstraling van uw tuin. Alle tijdloze poorten, hekwerk en aanverwante zaken zoals poeren ontwerpen en bouwen wij in onze werkplaats in Kootwijkerbroek. Ook het plaatsen wordt vakkundig door ons gedaan. Zo waarborgen wij de kwaliteit.

Wilt u meer weten over de tijdloze inrijpoorten, houtlook poorten, moderne poorten, klassieke poorten, landelijke poortenloopporten, tuinomheiningen, sierpoorten, elektrische poorten voor een oprit, prefab poorten en inrijpoorten van Degelijk Buitenleven? Onze vakmensen denken graag met u mee. Neem contact op via het contact formulier of bel naar 0342-443406.

Wanneer u kiest voor een tijdloze poort van F.K. Hekwerken kunt u rekenen op:

 • Een Uniek ontwerp
 • Ambachtelijke productie
 • Vakkundige montage

Stel uw vraag!

Wij nemen snel contact met u op.

Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek-image

Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek

Bekijk de showroom