Moderne poorten

Bent u op zoek naar een poort met een moderne uitstraling? Onze moderne poorten sluiten passend aan bij de stijl van een moderne woning door het strakke design. We zoeken vaak naar een koppeling tussen de poort en uw woning.

Er zijn talloze mogelijkheden en oplossingen om een moderne poort te realiseren. Hierbij gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit en de mooiste afwerking. Bekijkt u eens de aansluitingen van de scharnieren, deze worden geheel in de poortdelen verwerkt! Ook hebben wij een voorkeur voor ondergrondse automatisering deze blijft grotendeels buiten het zicht. Wij maken maatwerk moderne poorten en adviseren u graag, zullen we een adviesgesprek inplannen?

 • Buitengewone ontwerpen

  Buitengewone ontwerpen

  U heeft een idee! Zo moet uw poort worden. Wij vertalen dit graag naar een buitengewoon ontwerp. Met pen en papier, 2D of 3D? We gaan altijd voor een zo goed mogelijk beeld.

 • Veluwse kwaliteit

  Veluwse kwaliteit

  Wat we ook bouwen, het is betrouwbaar. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel materiaalkennis en weten we welke automatisering we moeten toepassen op uw poort.

 • Afspraak is afspraak

  Afspraak is afspraak

  We zijn helder in onze werkwijze. Wanneer het ontwerp van uw poort definitief is spreken we samen de plaatstingsdata af. Daar kunt u ons aan houden.

Afbeelding Persoon

''Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en de mooiste afwerking''

Henk Weet alles over poorten

Vraag ons magazine gratis aan!

Magazine aanvragen

Moderne poorten

Bent u opzoek naar een moderne inrijpoort? U heeft een uniek ontwerp. Strakke lijnen, verticaal of horizontaal. Passend bij uw woning. Leg het voor bij F.K. Hekwerken. De maatwerk moderne poorten van Degelijk Buitenleven zijn stuk voor stuk creaties die bepalend zijn voor een luxe uitstraling van uw oprit. Graag denken wij met u mee hoe wij uw moderne inrijpoort kunnen realiseren. Het mechanisme is ons om het even, draaipoort, vouwpoort of schuifpoort. Onze uitdaging bij uw moderne inrijpoort is om alle techniek zoveel mogelijk weg te werken in de gemetselde poeren of stalen palen. Bekijk onze bestaande projecten of kom langs in onze showroom in Kootwijkerbroek om al uw wensen met betrekking tot moderne poorten te bespreken.

Behandeling van onze maatwerk moderne poorten

Onze moderne poorten worden vakkundig door onze specialisten gemaakt, waarbij ambachtelijk handwerk een grote rol speelt. Door onze jarenlange ervaring garandeert Degelijk Buitenleven u absolute kwaliteit. Onze moderne inrijpoorten worden roestwerend behandeld door het te galvaniseren (volbad verzinkt). Daarna worden onze moderne inrijpoorten tweemaal gepoedercoat (primerlaag en polyester deklaag) in de door u gewenste RAL-kleur. Door deze behandelingen zijn onze moderne inrijpoorten geheel onderhoudsvrij en blijven deze in top conditie. Bekijk ook eens onze gerealiseerde moderne inrijpoorten.

Automatisering van onze moderne poorten

Voor het automatiseren van uw moderne poort bent u bij F.K. Hekwerken aan het goede adres. Wij hebben een voorkeur voor ondergrondse automatisering deze blijft grotendeels buiten het zicht. Onze automatisering is geschikt voor zowel intensief als particulier gebruik. Wilt u uw moderne poort voorzien van meer extra’s? Voor het ontvangen van bezoekers kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een codepaneel, videofoon of een intercomsysteem met camera welke te bedienen is middels een mobiele telefoon. Deze opties zijn allemaal mogelijk bij het samenstellen van uw moderne poort.

Wilt u meer weten over de automatisering van onze moderne inrijpoorten? Of wilt u inspiratie opdoen in onze showroom voor onder andere moderne poorten, houtlook poortenklassieke poorten, landelijke poorten, tijdloze poorten, loopporten, tuinomheiningen, sierpoorten, elektrische poorten voor een oprit, prefab poorten en inrijpoorten?  Neem dan contact op via het contact formulier of bel naar 0342-443406. Onze vakmensen denken graag met u mee.

Wanneer u kiest voor een moderne poort van F.K. Hekwerken, kunt u rekenen op:

 • Een uniek ontwerp 
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Vakkundige montage

 

 

 

Stel uw vraag!

Wij nemen snel contact met u op.

Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek-image

Bezoek onze showroom in Kootwijkerbroek

Bekijk de showroom